Om Develop


Develop AS
en selskaps-historie...

Develop er et selskap som så dagens lys den 26 september i 2011. Selskapet ble tuftet på utvikling av learning management systemer. Denne virksomheten ble etter hvert innfusjonert i Vardegruppen, og selskapsnavnet ble tatt ut av aktiv bruk.

Develop ble relansert 1 januar 2016, etter at Vardegruppen overtok Umoe Consultings Osloavdeling. I denne overgangen overtok de kunder og konsulenter, og en selskapshistorie som strekker seg tilbake til 1995. Da så nemlig Niklas Data dagens lys, et selskap som var spesialisert på Business Intelligence. Niklas Data ble senere eNiklas, og i 2003 kom Umoe AS inn på eiersiden, og selskapet skiftet navn til Bro Consulting. Umoe IKT kjøpte i 2006 også Ulriken Consulting i Bergen, og slo selskapene sammen til det nye selskapet Umoe Consulting AS.

Fellesnevneren gjennom selskapets og konsulentenes historie har vært en solid satsing på systemutvikling, løsninger for Business Intelligence/datavarehus og virksomhetsportaler/intranett.

I dag har Develop kompetanse og strategi for å levere gode løsninger og konsulenttjenester innenfor Business Intelligence med tilhørende analysetjenester og systemutvikling mot mobile tjenester, Internet of Things (IoT)

Partnerskap:

  • Microsoft 
  • Sas Institute
  • IBM